Faktoja autotalleistamme

 

Helppous

Ykköstalli autotallit ja autokatokset koostuvat toisiinsa yhteensopivista omavalintaisista valmiista elementeistä. Autotallipaketin elementit on mahdollista pystyttää ilman nosturia, täysin käsivaraisesti. Rakennuksen koko ja väliseinät ovat muutettavissa ja tilat on mahdollista lämpöeristää.

Ota yhteyttä oikeassa laidassa löytyvällä lomakkeella ja keskustelemme kanssasi. Luomme luonnoskuvan ja teemme tarjouksen juuri sellaisesta autotallista tai autokatoksesta kuin haluat. Kokemuksemme vuoksi pystymme auttamaan sinua eteesi tulevissa kysymyksissä kaavoitusasioista aina maaston muodon vaikutukseen saakka.

Nopeus

Kivijalan pystytyksestä autotallin pystytykseen kuluu yleensä korkeintaan muutama päivä. Elementtiratkaisuiden johdosta pienemmät autotallit tai -katokset on mahdollista pystyttää jopa vuorokaudessa. Autotallipaketti mahdollistaa siis paitsi taatusti laadukkaan lopputuloksen, myös ajan huomattavan säästämisen.

Muunneltavuus

Meillä on kokemusta erilaisista ratkaisuista ja ratkaisumme ovat muunneltavissa juuri tarpeitasi varten. Ajattelit sitten saunaa, treenikämppää, ilmakiväärirataa tai ihan vain normaalia lämminvarastoa autotallisi yhteyteen, Ykköstalli autotalli on ratkaisu.

Luotettavuus

Olemme toimineet alalla noin 30 vuotta ja Ykköstalleja olemme toimittaneet 7 vuotta. Käytämme vain hyviksi havaitsemiamme materiaalin toimittajia.

Kustannustehokkuus

Kilpailutamme materiaalitoimittajat ja valmiista rakennuselementeistä jäävät hukkamateriaalit ovat minimaalista. Ykköstalli autotallit ja autokatokset ovat paitsi laadukkaista materiaaleista tehtyjä, myös kustannustehokkaita.

Muita faktoja

Talvisin autoa rasittavat suola, hiekka, lämpötilan vaihtelut sekä ikkunoiden raappaus. Usein hiekka ja suola jäätyvät tuulilasiin, mikä ajan kanssa laskee auton arvoa. Kesäisin tiivisteet täyttyvät lehdistä ja auto vuorautuu siitepölyyn, jolloin auton pitäminen vähintään katoksessa olisi suositeltavaa. Autotalli tai autokatos paitsi nopeuttaa lähtöäsi, myös lisää autosi käyttöikää huomattavasti.